11 nov 24

11.11 / VERWEN JEZELF

VLEESHALLE - MECHELEN

Vinyl lovers, this one’s for you! 🎶

Op zondag 8 december transformeert De Vleeshalle in een paradijs voor muziekliefhebbers met onze Platenbeurs! Of je nu een doorgewinterde verzamelaar bent of gewoon op zoek bent naar die ene plaat die je nog mist – hier moet je zijn.
 

WAT KAN JE VERWACHTEN?

Een breed aanbod aan vinylplaten, van klassieke hits tot zeldzame vondsten, en natuurlijk de kans om te snuffelen door de mooiste collecties.

Ontmoet andere muziekliefhebbers, deel je passie, en wie weet ontdek je wel die ene plaat die je altijd al wilde hebben.

HOE ZIT DAT PRAKTISCH?

🗓️ Zondag 8 december 2024
⏰ 11u tot 20u
📍 De Vleeshalle, Huidevettersstraat 7, Mechelen

Breng je vrienden mee, geniet van een hapje en een drankje, en duik in de wereld van vinyl. Of je nu komt om te kopen, te verkopen of gewoon te genieten van de sfeer – de Platenbeurs bij De Vleeshalle wordt een topdag voor elke muziekliefhebber! 🎵
 
 

Nog een vraag? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Aankomende events

03 nov 24
Kom met vriendinnen genieten van mode, interieur, design en veel meer! Laten we wijnen, wijnen, wijnen!
08 nov 24
Op vrijdag 8 november nodigen we je uit voor een exclusieve ontdekkingstocht door de wereld van natuurwijnen, begeleid door onze eigen sommelier.
10 nov 24
Quizfanaat in hart en nieren? En altijd al eens willen quizzen in de schoonste hal van ’t land? Afkomen is de boodschap!
Scroll naar boven